Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2011.12.06. 22:23 Lonkai Erika

Rohanunk, hogy megszerezzük, ami kell…

Címkék: ünnep ajándékozás reklámajándék 1001

Ismerős a cím? Kaszás Attila nyomán klasszikusnak számító dal egy soráról van szó. Épp most jutott eszembe, mikor egy pillanatra sikerült kikászálódnom az év végi nagy hajrá nyomása alól.

Egész biztos vagyok benne, hogy minden cég most húzza meg még jobban az utolsó hetekben, elindult a nagy akciós dömping, és karácsony előtt mindenki szeretne egy utolsó nagy bevétel hajrát. Ügyfelek, partnerek, vásárlók, a társadalom minden szegmensét megcélozzák reklámhadjáratokkal, s remélem az 1001 reklámajándék is hozzá járult nem csak az év egyéb időszakában, hanem most az év végén is az Ön cégének sikeréhez.

Ha késésben volna, még mindig van lehetőség az utolsó darabokat elcsípni. Kínálatunkból még bőven lezavarhat egy kisebb reklámkampányt, ha úgy szeretne vásárlót, ügyfelet szerezni, hogy előbb Ön ajándékozik. A reklámajándéknak szerencsére van egy ősi tulajdonsága. Mégpedig: a „kaptam valamit, ezért úgy érzem meg kell hálálnom, s ezt nem tehetem másképp, mint vásárolok a reklámozott üzletből, igénybe veszem a reklámozott szolgáltatást.” Ezt az érzést kell elcsípni a megcélzott közönségben!

 

Ha még nem ajándékozta meg kollégáit, üzleti partnereit, megteheti, a szezon karácsonyig tart, használja az egyedi reklámajándékok hatékonyságát. Azzal, hogy ajándékozik, épp az ajándékozásra épülő ünnepünk előtt sokat segíthet az üzleti kommunikációban. Hisz a legkeményebb üzleti partner is elsősorban: ember.

A reklámajándék piacában épp az a legnagyszerűbb, hogy folyton változik, és mindig mozgásban van, újabbnál újabb ötletek után kutatva, hisz senki sem szeretne a konkurenciához hasonló reklámajándékkal előállni.

A nagy hajtásban sem szabad elfelejteni, hogy miért is dolgozunk, miért is húzzuk 100% fölé processzorainkat. Tudni kell megállni, ha lecseng a nagy hajrá, tudni kell pihenni, és újra feltöltődni.

Előtte azonban ne felejtsék el feltölteni az árukészleteket, rengeteg olyan reklámajándék van raktáron, amivel lendületesen lehet az Újévi reklámkampányt indítani. Mert januárban egy újabb tizenkét hónapos hajrá veszi kezdetét! :-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr663444132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása