Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2011.12.20. 18:41 Lonkai Erika

Boldog Békés Karácsonyt!

Címkék: reklám ünnep karácsony reklámajándék

karacsonyi-uzenet.jpgMár egy karnyújtásnyira vagyunk a Karácsonytól, biztos vagyok benne, hogy mindenkiben él már az érzés, mit jelent az ünnep, a nyugalom, a családi közös vacsora, a szentesti elcsendesülés. Mindenki megvásárolta ajándékát, előre látja majd az örömöt a megajándékozott szemében, arcán, vonásai ellágyulásán előre örvend. Ez a jobb adni, mint kapni érzése.

Reklámszakemberként is szeretem ezt az elvet követni, egy-egy érdekesebb reklámajándék megrendelésnél elképzelem milyen lesz az arca annak az ismeretlen embernek, mikor megrendelőm közvetve, vagy közvetlenül átnyújtja a reklámajándékot.

Nem erről akarok azonban most írni. Hamarosan Karácsony! Eszembe jutott, hogy tulajdonképpen az emberek a karácsonyi vásárlással is reklámoznak. Reklámozzuk azt, hogy milyen ajándékot tudunk magunknak, szeretteinknek, munkatársainknak megengedni. A vásárlással reklámozzuk érdeklődési körünket, ízlésünket, reklámozzuk szeretteink iránti kötődésünket. Ez a mi kis privát életünkre vonatkozó marketing kampány. S, ez így helyes!

DE! Kicsit álljunk meg, és reklámozzunk olyan dolgokat, amelyekről év közben sajnos hajlamosak vagyunk elfelejtkezni, én is, és mindenki.

Reklámozzuk egy kicsit a milyen érzés segíteni másokon. Ha az ünnepi vacsora után felállunk és segítünk elmosogatni párunknak, szüleinknek, egész biztosan legalább olyan őszinte mosolyt, és boldogságot szerzünk, mintha egy nagy értékű ajándékot vásároltunk volna.

Reklámozzuk egy kicsit a nyugalmat. Amikor nem feszül agyunkban a másnapi teendő, a becsvágy, a munkahelyi feszített tempó, a megfelelni vágyás.

Reklámozzuk egy kicsit a békét. Amikor nem kell vitatkozni minden apróságon, amikor az indulatok felkorbácsolása helyett, kompromisszumot kötünk, hogy mindenkinek jó legyen.

Reklámozzuk egy kicsit a kellemes hangulatot. Amikor nem a meg szokott témákról kell megbeszélés mintára feszülten tárgyalni, hanem a meleg szobában kötetlenül beszélgetni, anekdotázni, viccet mesélni, nagyokat nevetni.

Reklámozzuk a Boldog Békés Karácsony és a Minden Jóban Gazdag Újév érzését!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr993475405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása