Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2012.04.20. 20:17 Lonkai Erika

Házunk táji fejlesztések

Címkék: fejlesztések reklámajándék 1001reklámajándék chat funkció

fejlesztesek.jpgNéhány napja írtam arról, hogy mennyire nagy sikere volt az 1001 reklámajándék 2012-es katalógusának. Ezzel szinte lezártnak is tekintettem a témát, erre kiderült, hogy új mennyiséget kell rendelni belőle, annyira nem lett elég. Igazából ennek két ok miatt is örülök:

-          ez azt jelenti, hogy sikeres évnek nézünk elébe, s ismét felértékelődnek a reklámajándékok; mégis van remény, hogy a cégek terveznek, akár a szóró ajándékokkal, akár a céges egyéni reklámajándékokkal.

-          ez azt jelenti, hogy sikeres évnek néznek elébe a cégek, vállalkozások, és lehet, hogy a végén még megcsillan a fény annak a bizonyos alagútnak a végén.

Reklámszakemberként és magánemberként is örülök annak, hogy ez az elmozdulás egyértelműen meglátszik már a reklámajándék katalógus rendelésénél, és végre a cégek, vállalkozások felveszik a kesztyűt a válsággal. Tudom, hogy nem könnyű, és nem is akarok én a szakma magas privilégiumáról bölcselkedni, félre ne értse senki.

A házunk táji fejlesztések szép számmal gyarapodnak! Lassan, de biztosan igyekszünk lefedni az érdeklődők minden igényeit, és real-time válaszolni a felmerülő bárminemű kérdésekre. Erre szolgál a weboldalunkra felkerülő chat funkció.

Itt a weboldalunkra tévedő, vagy tudatosan reklámajándékot keresőknek szeretnénk segíteni. Én személy szerint bizakodó vagyok. Minden változást előbb meg kell szokni, aztán jön a felismerés, hogy milyen jó, hogy van! Bízom benne, hogy ezzel a fejlesztéssel is így járunk. Mi a chat funkció másik végén töretlenül várjuk a kérdéseket, s igyekszünk mindenre válaszolni, segíteni.

A sikeres termék kiválasztásában ugyanakkor segít az is, ha a böngésző rákattint egy reklámajándékra az oldalon, mellette megjelenik, milyen referenciáink vannak az adott termékből. Ha Ön megnéz egy kulcstartót, mellette megmutatjuk milyen emblémázott kulcstartót készítettünk eddig.

A chat funkcióval együtt ez a fejlesztés hasznos segítség lehet, hogy akár az utolsó pillanatban döntsön bárki is a megfelelő reklámajándék rendelések mellett.

Ahogyan az időjárásban elérkezett a tavaszi eső időszaka, hozzánk is záporoznak az ajánlatkérések, kíváncsian várom, mennyi reális rendelést hoz az évszak, de amint a fejlesztéseink is mutatják; rajtunk igazán nem múlik, hogy mindenki megtalálja az ideális reklámajándékokat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr124460292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása