Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2012.04.26. 12:10 Lonkai Erika

Ütős reklámok

Címkék: reklám reklámok reklámérdekességek

Előző bejegyzésemben már írtam különleges 2012-ben megjelent reklámokról, vicces reklámokkal, vagy éppen a különcség jegyében tökéletesre alkotott reklámokkal ismerkedhettünk meg.

napifaildothu-jegkrem-reklam-fail.jpgKezdjük mindjárt azzal, hogy nem sokára itt a nyár, megkezdődik a fagyi, a jégkrém szezonja. Bár, ha észre sem vennénk, hogy ránk köszönt a forróság, mert lassan már nem tudjuk megkülönböztetni az évszakokat, a sűrűsödő célzott reklámokból, a fagyi, a jégkrém iránti „éhség” felkeltésére íródott reklámfilmek, reklámplakátok, reklámszlogenek láttán egész biztosan észrevennénk.

Ám, mégis, a klasszikus poénnal élve, van az a fagyi, ami első ránézésre egész biztosan nem nyalna vissza! Vagy legalábbis nem szeretnénk, ha megtenné :-)

Maradva a reklámoknál, és a reklám nyomán a befektetés, majd megtérülés anyagi vonzatánál, van az a tipikusan magyar reklám, ami mindent visz! Igazi hungarikum, mert csak mi, magyarok értjük igazán, bár élek a gyanúval, hogy a képen szereplő személy arca, hét határon túl is ismerős, mégis azt mondom, ez kifejezetten a miénk. Ahogy Pelikán elvtárs mondaná: „Kicsi is, savanyú is, de a miénk.”És-ön-kinél-bankol.jpg

S, ha a megdöbbenés után úgy gondolnánk, erre inni kell, íme, egy, a whiskys hazájából származó sörreklám. Senki ne gondoljon semmi rosszra, mert ez nem más, mint három sörös üveg, igazán kreatív pozícióba rendezve.

01-07-sor.jpgS, hogy mi a reklámérdekességek, a groteszk reklámok, vagy épp a meg mosolyogtató reklámok konklúziója?

Az, hogy a reklám minden fajtája szakértelmet és kreativitást kíván, s, ha ebbe még a véletlenek és a különleges élethelyzetek, emberek is besegítenek, ez csak a reklámszakember munkáját könnyíti meg.

Mit tehetnék még ehhez hozzá?

A skót apa sétál a 8 éves kisfiával a városban, aki fagyira éhes. A jószívű apa természetesen teljesíti a kissrác kérését, vesz neki egy fagyit. Tíz év múlva újra erre sétálnak, amikor a fiú megkérdezi az apját: - Apa, veszel nekem egy üveg sört? Mire az apa: - Megbolondultál fiam? Fagyira sört?

Elköltöztünk. Reklámajándék blogunk mostantól a http://www.1001reklamajandek.hu/blog címen érhető el.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr474471019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása