Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2012.05.11. 09:01 Lonkai Erika

Hogyan lehetünk barátságban környezetünkkel?

Címkék: környezet teszedd hulladékgyűjtő akció

3361953041_f7b7833cf5.jpgÍrtam már korábban bejegyzést arról mennyire fontos barátságban lenni a környezetünkkel, írtam arról, hogy léteznek olyan barátságos megoldások a reklámszakmában is, amivel másokban erősíthetjük a környezet iránti kötődésünket.

Városi emberként lássunk túl a betonrengetegen és vegyük észre a lábunk előtt heverő szemetet is. Mert sajnos lássuk be, egyre több van belőle. Természetesen tudom, ha találomra elkezdenénk kérdezgetni az embereket az utcán, hogy „Ön szokott-e szemetelni?”, a válasz egy határozott „nem” lenne. Holott a szemét csak gyűl, lakóházak, lakóparkok, erdőszélek, útsávok mellett, szinte kérlelhetetlenül.

Szerencsére a civil és a társadalmi szervezetek, a közösségek és az önkormányzatok érzékenyek erre a problémára ezért is rendezik meg június 2-án másodjára a TeSzedd országos hulladékgyűjtő akciót. Bárki részt vehet az eseményen, csak regisztrálnia kell a www.teszedd.hu weboldalon május 30-ig, hogy a szervezők tudják értesíteni a résztvevőket a gyűjtési pontokról.

A 2011-es TeSzedd akció rendkívül sikeres volt, közel 160 ezer önkéntes gyűjtötte a hulladékot egész nap, ami a nap végén 3000 tonnára rúgott. A tavalyi akció médiaarca Vastag Csaba népszerű X-Faktor győztes volt. Ami ügyes „húzás” a szervezők részéről, hisz egy celeb megjelenése bármilyen eseményen nagy vonzóerővel bír, s végre ők is egy hasznos kampányt segíthettek.

Az idei akció kiemelt médiatámogatója az MTVA, a szervezők közé pedig a Vidékfejlesztési Minisztérium a Belügyminisztérium, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség és az Országos Polgárőr Szövetség tartozik.

Akinek bántja a szemét, a szemét, most felveheti ismét a kesztyűt, hogy segítsen egy napi munkájával egy élhetőbb közvetlen környezet kialakításában. Hisz idén elsődleges célként a szervezők a belterületek kitakarítását tűzte ki: utcák, terek, városi parkok, árkok.

Ha reklámszakemberként nézem az akciót, akkor ez egy kifogástalan reklámkampány a tiszta környezetért, s valahogy manapság a jó dolgokat dupla erővel kell reklámozni!

Elköltöztünk. Reklámajándék blogunk mostantól a http://www.1001reklamajandek.hu/blog címen érhető el.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr634498221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása