Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2014.03.24. 14:14 Lonkai Erika

Kulcstartó, az egyik legnépszerűbb ajándék

Címkék: ajándék kulcstartó reklámajándék


kulcstartó

A kulcstartókon a cég logója, emblémája szerepelhet. Ez egy kiváló marketinges fogás, hiszen a kulcstartók igen népszerűek az emberek körében és könnyen reklámozhatjuk cégünket a segítségükkel. Az ilyen emblémás ajándéktárgyak általában szita vagy tamponnyomással készülnek. Ez annyit takar, hogy egy speciális eljárás keretében a tartó valamelyik oldalára rányomják a kért logót, amely aztán végérvényesen rajtamarad a kulcstartón. Népszerű még a kétoldalas műanyag megoldás és a műgyantás matricás megoldás is, de síkfelületű kulcstartó készítése mindig szitanyomással történik.

Kulcstartó emblémázás rövid határidővel!

A műgyantás matricás kulcstartók előnye, hogy nem tesznek kárt a környezetükben, például az autó fényezésében, ha a slusszkulccsal együtt használjuk őket és a nyitáskor hozzáérnek az ajtó felületéhez. Az emblémázás nem csak a cégek védjegye. Bármilyen egyedi emblémát vagy logót, esetleg feliratot elkészíthetünk mi magunk is, amelyet aztán leadhatunk egy kulcstartónyomással foglalkozó cégnek egyedi rendelés alapon. Az egyedi rendeléseket általában kiemelt fontossággal kezelik, mivel magasabb költségei vannak, és pontos határidő van megszabva a munkára. Az elkészült reklámajándék azonnal használatba vehető saját felhasználásra vagy elajándékozható egy kedves ismerősünk, esetleg egy családtag vagy élettárs számára. A kulcstartók továbbra is a legötletesebb ajándékok közé tartoznak, ha sikerül egy egyedi dizájnnal előállnunk, amelyre sokáig emlékezik majd az ajándékozott fél.
Kulcstartóinkat erre találja, ahol azonnal kérheti egyedi ajánlatunkat emblémázásukra is!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr595870638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása