Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2014.04.07. 14:03 Lonkai Erika

Az esernyő logózás előnyei és szerepe

Címkék: reklámajándék emblémázás esernyő emblémázás

86769_esernyot-emblemaztunk-mti-emblemaval.jpgSajnos a hazai időjárás nem mindig felhőtlen, ezért az embereknek sok esetben szükségük van valamilyen formájú védelemre az esővel szemben. Ez lehet esőkabát, vagy esernyő egyaránt. Az esernyő már több évtizede használatos az emberiség köreiben védelem gyanánt a viharokkal és a záporokkal szemben. Azonban gondoltuk volna, hogy kiváló reklámajándék is lehet belőle? A pólókhoz és a sapkákhoz hasonlóan esernyőket is fel lehet címkézni vagy emblémázni azzal a szlogennel, esetleg képpel, amelyet csak kívánunk, és amely jól tükrözi cégünk beállítottságát.

A reklámajándékok célja mindig az, hogy olyan eszközt adjunk az embereknek, ami hasznos lehet a hétköznapokban és a cégünket is hatékonyan tudjuk reklámozni vele. Az esernyő logózás kiváló lehetőség arra, hogy megismertessük vállalkozásunkat vagy mozgalmunkat az emberekkel és népszerűsítsük cégünket. Az esernyő logózás egyszerűen megoldható, hiszen már a világhálón is megrendelhetőek a kívánt darabok, főképp nagy tételben. Kiváló minőségű esernyőket találhat online webshopunkban, amelyek között jól megszokott modelleket, és igazi különlegességeket is találunk. Az esernyő logózást általában erre szakosodott cégek intézik, a mi dolgunk azonban, hogy beszerezzük a kívánt minőségű, méretű és alakú esernyőket, amelyekkel dolgozhatnak az emblémázó cégek. Az emblémázás során szinte bármilyen felirat vagy logó rányomható a kiválasztott esernyőre, így érdemes minél egyedibb és érdekesebb szlogent vagy képet készítenünk az esernyőkre.

Az esernyő logózást tevékenysége töretlenül fejlődik és bővül. A mai technológiának köszönhetően szinte bármilyen alakú és méretű esernyőre rá lehet emblémázni szinte bármilyen szöveget. Egy sikeres kampány vagy mozgalom mögött sokszor a jó reklámajándékok és a jó szervezés állnak. Egy kapós és sikeres ajándékfajta kiválasztásával, mint például az esernyők, sokkal meggyőzőbbé tehetjük ügyünket és az emberek is szívesebben érdeklődnek majd cégünk és vállalkozásunk iránt. Az esernyő feliratozást minden olyan frissen alakult cégnek ajánlott, akik szeretnék népszerűsíteni termékeiket, vagy magát a brandet, és ezáltal új vevőkre szert tenni, valamint új kapcsolatokat építeni nagyobb megrendelőkkel és más cégekkel is. Kínálatunkért kattintson!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr425891648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása