Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2010.12.29. 10:00 Lonkai Erika

Reklámajándék és a találkozás öröme

Címkék: ügyfél reklámajándék emblémázás

A szeretet ünnepe múlt el, ami az öröm, a boldogság és az ajándékok adásának letéteményese.

Csíkszentmihályi Mihály az MTA külső tagja „karácsonykutatási” eredményei szerint a szóban, vagy az írásban elmondott köszönetnyilvánítás maradandóbb értéket képvisel a másik számára, mint egy drága ajándék. Persze, ebben semmi kolosszálisan új nincsen. Már a régiek is tudták, hogy a legfontosabbak az egymásnak kimondott szavak, vallomások, az együtt megélt élmények, az együtt töltött idő. Fontos most attól lett, hogy a kutatók tudományosan is igazolták ezt.
A reklámajándékozás szelleme szembe megy ezzel az elvvel?  Azt gondolom, hogy NEM! Sőt, ha jól meggondoljuk képviseli ezt! Keressünk ürügyet arra, hogy a felfokozott üzleti forgatagban is találkozhassunk a fontos partnereinkkel, és elmondhassuk, vagy kifejezhessük azt, hogy mennyire szükségünk van Rájuk. Legyen ez a találkozási ürügy a reklámajándék átadása. Ez alatt kifejezésre jutathatjuk érzéseinket, amit a partner iránt táplálunk, megpecsételhetjük az ajándékkal. Ha az ajándékra ránéz, eszébe jusson, hogy mint mondtunk.

Kíváncsi vagyok kinek milyen ajándékkal, milyen személyes élménye van! Hozzászólásokban szívesen várom, hogy a megoszott tapasztalatokból tanulhassunk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr932544152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása