Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2011.02.07. 10:00 Lonkai Erika

Felhívás

Címkék: megrendelés reklámajándék emblémázás

Keressük azt a céget, aki maximális reklámfogást lát abban a termékben, amit csak kisgyermekek használnak 1 és 3 év közötti időszakban, kizárólag étkezések alkalmával. Célja, hogy ételfoltos, és maszatos legyen, megmaradjon a gyereken a felrögzített állapotban még akkor is, ha húzza-vonja, tépi, gyűri. Az emblémázási hely nem túl nagy, de ez nem is számít, mert a felhelyezett állapotban 4-5 azonos személy látja évente, de ők rendszeresen. Egyszeri használat után a szennyesbe, majd áztatásra kerül, és végül kímélő programmal, és erős folttisztítóval újra tisztává lehet varázsolni. Használata közben folyamatosan figyelhető miként veszti el a színét az embléma, miként fakul a felirat. Készítsünk róla fényképet és osszuk meg a közösségi oldalakon. Vírusmarketingként még kiváló reklám lehet! És ez még nem minden! Most BigSale akcióban csak 146.-Ft+Áfa. Ja, ha még nem mondtam volna, a Bébi előkéről van szó!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr782637675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása