Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2011.02.16. 10:00 Lonkai Erika

A tökéletesen mihaszna ajándék

Igen. Van ilyen. Van tökéletesen mihaszna ajándék. Amit annyira lehet utálni, amikor megkapjuk, hogy olaszos temperamentummal az egész körúton csak szidva mennénk végig. Mert mit kezd az ember egy ET digitális és totál műanyag „egyszemű” órával, vagy a hasonló kiállású narancssárga Little órával, ami egy görbelábú robot boksz beállásban, és az UFÓ-fejébe épített kijelzővel horrorizál? Mit kezd, mit kezd… megszereti.  A kezdeti viszolygás csendesen megszokásba megy át, és már a barátainknak is szívesen mutatjuk, hogy mennyire idétlen hülyeség amit kaptunk. Márpedig, ha ez így van, akkor a legnagyobb célt elértük, mutogattuk az ajándékon lévő logót, szöveget stb., azaz reklámoztunk önerőből. Ja, és persze ez utóbbi formatervezett szerkezet még többfunkciós is! Lehet toll, jegyzet és mobiltartó is egyben.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr272653843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása