Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2011.02.21. 10:00 Lonkai Erika

Szent és sérthetetlen

Címkék: logó megrendelés emblémázás

Tegyük fel, hogy a megrendelő szent. A megrendelő szava szent. Amit a megrendelő küld, az szent és sérthetetlen. Megmásíthatatlan. Így van ez a logóval is. Arányain, színein nem változtatunk, mert a cégarculat módosítása nem a mi feladatunk. Nekünk el kell helyezni a megadott logót, szlogent, a kiválasztott reklámtermékre. Ahogyan mi dolgozunk: készítünk egy látványtervet - termékről egy kép, belehelyezve az embléma képe, arányok tartása, kis szépség kvócienssel. Ha magunknak tetszik, akkor mehet a megrendelőnek. A visszajelzés megérkezik: a logó és a felirat aránya nem azonos az általuk elküldöttel. Lecentizzük az 1:1 arányú képet, kiderül az azonosság. Ekkor már azt a megrendelést kapjuk, hogy jó-jó, de így a logó nem helyezhető el jól a reklámtárgyon és alakítsunk rajta. Örömmel. A végeredmény megfelelő lett.

Nehéz a reklámtárgyon jól meglátni előre, hogy amit kikreatívkodtunk magunkból papíron, az hogyan fog kinézni a maga konkrét valójában az ajándékon. Együtt kell működni az ügyféllel. Ez mindkét oldalról kíván rugalmasságot, és nekünk is tudni kell, hogy ki mikor szent.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr102670400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása