Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2011.05.18. 22:09 Lonkai Erika

Új weboldalhoz, új katalógus dukál!

Címkék: ajándék új katalógus tavaszi reklámajándék áreső

 

Alig telt el néhány nap, hogy bejelentettük új külsejű weboldalunkat, itt az ideje, hogy a hétvége közeledtével ismét újdonsággal rukkoljunk elő; ha nem is 1001 újdonsággal, de kettővel mindjárt szolgálhatunk.

Örömmel újságoljuk, hogy megrendelhető legújabb 1001reklámajándék katalógusunk!

A katalógus természetesen INGYEN van. Megrendelésekor az űrlapon a cégnevet, néhány egyéb adattal együtt szükséges megadni. Így mi is nyomon tudjuk követni a céges igényeket, nem beszélve arról, hogy ajánlatkérés esetén egyedi árképzésre is nyitottak vagyunk.

A legújabb 1001reklámajándék katalógusunkban több mint 4000 termék között válogathat. A 4000 termék két dolgot garantál Önnek, egyrészről a bőség zavarában válogathat a sok színes reklámajándék között, másrészről ez a bőség garantálja, hogy termékeink között ott lapul a cége profiljának megfelelő reklámajándék.


Ne feledje egyedi reklámajándék árainkat! Rugalmasak vagyunk mind meglévő, mind leendő ügyfeleinkkel.

Mindenki vegye elő esernyőjét, mert a Tavaszi Áreső még mindig javában zuhog, az 1001reklámajándék.hu oldal irányából 50%-os áreső közeleg, s mindez a készlet erejéig tart. Böngéssze weboldalunkat, aprópénzért vásárolt reklámajándékát most közvetetten és közvetve is cége fellendülésére válthatja.

Szeretettel várjuk weboldalunkon! Igényelje ingyenes reklámajándék katalógusunkat!

 www.1001reklamajandek.hu/katalogusrendeles.html

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr972915207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása