Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2011.06.08. 15:51 Lonkai Erika

No stress!

Címkék: mobiltelefon reklámajándék stresszlabda

Valljuk be stresszes világban élünk. Minden oldalról ezt kapjuk, vagy mi idegesítünk másokat, vagy mások idegesítenek bennünket, de így vagy úgy megkapjuk a napi stressz adagunkat.

Félünk a főnökünktől, szorongunk a holnapi naptól, felmegy a vérnyomásunk a dugóban, a sarki boltostól, vagy postástól is egykönnyen idegrohamot kapunk.

Akarva, akaratlanul felgyülemlik bennünk a stressz, szorongat, szeretnénk megszabadulni tőle, de erre nem mindenki képes. S a legrosszabb, mikor haza is visszük magunkkal, megzavarva ezzel a családi béke szentségét és nyugalmát.

Még a legcsöndesebb ember is átélte már ezt a hirtelen jövő és felkavaró érzést, egész biztosan nem kell részletezni senkinek sem.

Ismerős az érzés, mikor vagy a számítógépet vágnánk ki legszívesebben az ablakon, vagy épp a kezünk között lévő tárgyat, vagy ami, és aki akkor és ott útba esik?

S általában mi az a tárgy, ami mindig a kezünk ügyében van?  Így van, kedves olvasó, bizony az a mobiltelefon! Ugye néha mennyire idegesítő, hogy állandóan rezeg és zümmög és ugyanazt a dallamot játssza? Amelyik a főnök számához van beállítva.

De nyugalom! Nem kell többet méregetni a mobiltelefont azzal, az alantas szándékkal, hogy a fal, vagy a padló szilárdságát és külön életre kelő mobilunk törhetőségét hirtelen hajító, vagy dobáló mozdulattal kipróbáljuk.

Itt a mobiltelefon stresszlabda! Kedvünkre nyomogathatjuk, szorongathatjuk, taposhatjuk, hajigálhatjuk, mindent megtehetünk vele, amit legszívesebben az eredetivel tennénk! J

S egy valóban hasznos reklámajándék, amivel stresszmentes hétköznapokhoz segítheti hűséges, vagy leendő ügyfeleit, vásárlóit, munkatársait. Kérje egyedi árajánlatainkat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr352968035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása