Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2011.06.20. 00:29 Lonkai Erika

Környezetbarátság

Címkék: ajándék környezetbarát reklámajándék okoreklamajandek öko reklámajándék

Néha nem tudom eldönteni, hogy a napjainkban oly erős környezettudatos életmód, amit olyan sok ember követ, hol tettekkel, hol csak szavakkal, az valamiféle divat, vagy valóban mélyről jövő embertársainkért és környezetünkért fellobbanó felelősségérzet.

Tény azonban, hogy ha nem is válthatjuk meg mi egyszerű emberek egyenként a világot, apró lépésekkel bizony nagyon sokat tehetünk környezetünk barátságos besorolásáért. Egy cég képviseletében pedig még példaértékű is lehet, ha öko-beállítottságot közvetít meglévő, vagy leendő, esetleg megcélzott ügyfelei felé. Ez a mentalitás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét, ha cégként felvállaljuk, hogy fontosnak tartjuk környezetünk megóvását.

S, hogy milyen módon vállalhatják fel a cégek szinte kimondatlanul, de mégis határozottan az öko-tudatosságot?

Akár egyszerű, apró reklámajándékokkal is, amelyek készülhetnek újrahasznosított anyagokból, teljesen környezetbarát anyagokból, természetes anyagokból, mint a fa, vagy a bambusz. Ezek egyben apró, hasznos különlegességek, logózva, emblémázva hatékony reklámeszközök, amelyek a „környezetbarátság” jegyében adják át cégünk, szolgáltatásunk filozófiáját.

Az okoreklamajandek.hu weboldalunkon sokféle környezetbarát ajándékok közül választhatnak az érdeklődők, a bambusz golyóstollakon keresztül, a környezetbarát jegyzettömbök, irodaszereken, táskákon át, a számítógépes készletig.

Érdemes kihasználni ezt a marketingfogást, érdemes ráépíteni egy célzott marketing kampányt, még akkor is, ha néha érezhetően divat lett a „környezetbarátság” jegyében kommunikálni. Ám így mégis adhatunk valami pluszt, amiben a cél kiválóan szentesítheti az eszközt.

Legyen most a legjobb szándék, az öko-reklámajándék! Kérje öko-termékeinkre is egyedi árajánlatainkat.

http://okoreklamajandek.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr152999005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása