Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2011.10.03. 16:55 Lonkai Erika

Ruházkodjunk!

Címkék: termék egyedi reklámajándék ruházati

Kedves olvasó, gondolkodott már azon mi volt az első ruházati termék? Igen, jól emlékszik: a fügefalevél, amit Ádám és Éva aggatott magára az Édenkertben.

Mondhatjuk, az azóta eltelt kétezer évben hatékonyan változott meg öltözködésünk stílusa.

Számtalan ruhatervező formálta öltözködésünket évszázadokon át, míg a mai formát megtaláltuk. Ugyanakkor most sem mondhatjuk azt, hogy ruházkodásunk formája a végső fázisba ért. A divat olyan, mint egy hullámzó tenger, mindig mozgásban van, mindig vannak új hullámok, amelyek friss szabásvonalakat, fazonokat mutatnak meg a nagyközönségnek, a világnak.

Tény, azonban, hogy a ruha, a ruházat, - öltözködjön valaki akár a legutolsó turkálóból, vagy a legelegánsabb párizsi szalonból - tükrözi viselője stílusát. Reklámszakemberként azt is mondhatnám a ruha reklámozza viselőjét. Felismerjük, a különböző stílusú embereket ruházatuk alapján.

Egy elegáns öltönyt viselő férfi rögtön az üzletember képzetét társítja ruházatához, egy laza póló, szakadt farmer, bakancs kombó pedig egy lázadozó, szabad szellemű  rockert idéz fel bennünk.

Ezt a jelenséget a reklámszakma is felismerte és reklám ruházati termékeinél hatékonyan tudja kamatoztatni.

Általában, ha reklámruházatról van szó, az emblémázott munkaruha jut eszünkbe első körben, ugyanakkor az emblémázott ruházati termék nem feltétlenül munkaruha funkciót kell betöltsön. Kiváló egyedi reklámajándék készíthető bármilyen ruházati cikkből, legyen az pulóver, mellény, kabát, blúz, vagy sportruházat.

S, hogy miért tudja ön is hatékonyan használni a ruházati termékeket reklámajándékként?

A választ szintén egy kérdésben fogalmazom meg. Látta már ön milyen sikere van egy mozgóárusnak? Áruljon az fagylaltot, vattacukrot, vagy bármilyen egyéb ajándékot.

Ugyanígy minden egyes ruházati termék, ami az ön céges logójával van emblémázva, hasonló mozgó reklámhordozó.

 

Válasszon akár munkaruhát alkalmazottainak, vagy egyedi reklámajándéknak ruházati cikkeket, weboldalunkon A-Z-ig mindent megtalál.

A következő bejegyzésben weboldalunkon található ruházati termékeket fogok ajánlani.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr893275657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása