Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2011.10.04. 23:02 Lonkai Erika

Ruházat - emblémázott munkaruha

Címkék: munkaruha reklámajándék emblémázott

Mint ígértem ez a bejegyzésem ruházati termék ajánló lesz. Nem speciálisan arról szól, hogy milyen termékek találhatók oldalunkon, sokkal inkább arról szeretnék írni, hogy a ruházati termékek elsősorban milyen reklámcélra használhatók fel.

 

Az emblémázott ruházati termék jelentős mértékben lendítheti előre egy vállalkozás ismertségét, épp a mozgó reklámhordozó jellege miatt, amiről előzőleg már írtam. Statisztikailag sem igazán lehet felmérni, hogy milyen típusú emberek látják majd emblémánkat, milyen iskolázottságú, milyen kultúrkörben mozgó, milyen foglalkozású az a társadalmi réteg, ahol viselik az adott ruházati cikket. Még akkor sem lehet mindezt pontosan felmérni, ha célirányosan terítjük a reklámajándékot.

 

A reklám-ruházati termék legkiválóbb felhasználási területe lehet, ha munkaruhaként, a hasznost a hatékonnyal ötvözzük. Hasznos, mert ruházati terméket biztosít alkalmazottainak, hatékony, mert céges emblémával ellátva reklámozza vállalkozását.

Egy mosolygós, vagy segítőkész alkalmazott céges munkaruhában a legideálisabb humán „reklámtermék”. A vásárlókban, ügyfelekben, megrendelőkben szinte észrevétlenül nyomatékosítja a cég létét, hírnevét.

 Munkaruhát a gazdasági termelés és a szolgáltatóipar szinte minden területén lehet használni. Így egyértelműen adott a lehetőség, ennek reklámcélú felhasználására.

 

 

 

 

 

 

Csak vegyünk néhány példát erre:

-          vendéglátóiparban, a kötény, a blúz, az ing, a póló megfelelő használata, elegáns és profilba illő munkaruha lehet.

-          kereskedelemben, boltokban, raktárakban stb., a mellény, a sapka céges emblémája reklámozhatja vállalatát.

-          építőiparban, műhelyekben, gyárakban, az overál, a megfelelő munkaruha, emblémázási felülete logó és szlogen megjelenítésére is alkalmas.

Természetesen ezektől az általános javaslatoktól ki-ki a maga belátása szerint eltérhet, vagy alkalmazhatja.

Egy azonban biztos, az emblémázott ruházati termék szórása van olyan széles körű és teljes értékű, ami önnek bevételben, vagy ismertségben, de nyereséget termel. S, mint tudjuk a kettő nagyon is összefügg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr243279055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása