Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2011.10.31. 20:51 Lonkai Erika

Karácsonyi kellékek a reklámajándékozás fényében - Mikulászsák, Mikulásputtony

Címkék: ajándék reklámajándék mikulászsák mikulásputtony

Egy találós kérdés következik. Miben hozza a Mikulás az ajándékot? Nem, nem a csizmájában, amiről az előbb szó volt. Így van! A zsákjában, vagy más néven a puttonyban.

A Nyugatabbra lévő országokban és Amerikában a Télapó hozza az ajándékot karácsonykor is, piros sapkában, ruhában és az elmaradhatatlan puttonyban (zsákban) könyékig kutatva osztja az előzőleg felírt kívánságlista szerint. A nyugati Télapó tulajdonképpen megegyezik a mi Mikulásunkkal, csak a 20. és 21 századi modern kor összemosta a karácsonnyal.

Akárcsak a Mikulás alakjának, vagy ruházatainak (csizma, sapka), zsáknak, a puttonynak is legendája van.

Tudjuk, hogy szent Miklósnak megesett a szíve az elszegényedett nemes emberen, és három férjhez adandó lányát három éven keresztül megajándékozta keszkenőbe kötött arannyal. A jó cselekedeteiről híres, hófehér szakállas Miklós püspök soha nem hivalkodott tettével, ám egy idő után mégis kiderült, ki a titokzatos csodatevő.

Miután a titokra fény derült Miklós püspök minden év december 5-én névnapja előestéjén megajándékozta a rászorulókat, és főként a gyerekekre volt gondja, akiknek cukrot és édességet osztogatott. Mindezt a szokást csodákkal teli élete végéig követte.

Szent Miklós legendája és az egyházhoz kapcsolódó december 6-i ünnepe nyomán a 19. században kezdett elterjedni először a városokban, hogy a Mikulás minden évben az ablakba kitett kitisztított cipőkbe, szaloncukrot és kisebb édességből álló piros csomagot tesz.

S, hát hogyan tudná a Mikulás azt a rengeteg piros csomagocskát szétosztani a világ gyerekeinek, ha nem pakolja bele egy óriási nagy piros zsákba? Egyértelmű!

Szakmai szemmel épp olyan szerepet tölthet be a Mikulászsák, mint a Mikuláscsizma, vagy Mikulássapka. Szóró ajándék, vagy céges buli kelléke lehet a kellemes hangulat jegyében.

Ám vigyázat! A Mikulászsák sem ér semmit üresen! Csakis akkor ha „van zsákjában minden jó, dió, alma, mogyoró.”

Hímzéssel emblémázva, édességgel megtömve igazi vevő és ügyfélcsalogató reklámajándék.

Ne késsen le róla, még épp időben rendelhet céges karácsonyi ajándékainkból itt is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr503343455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása