Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2011.11.21. 23:29 Lonkai Erika

Karácsonyi kellékek a reklámajándékozás fényében

Címkék: karácsony csillag dekoráció ajándékozás reklámajándék

A csillag jelképe

 

Nem mondok semmi újat azzal, ha kijelentem, hogy a karácsonyfadíszeknek is van divatja. A karácsonyfa az Élet Fája, kezdetben épp ezért almával és dióval díszítették. Majd egy szegény üvegfúvó mester feltalálta minden idők legnépszerűbb karácsonyfadíszét az üveggömböt. Ami a mai napig töretlen sikerrel tündököl évről-évre a karácsonyfákon.

Majd egyre szélesebb teret nyertek a karácsonyfadíszek piacán a különböző jelképek, amelyek mind valamilyen utalást tehetnek a karácsony lényegére. Egyik ilyen jelképünk a csillag.

Úgy gondolom a karácsony elmaradhatatlan csillag nélkül, akár mint karácsonyfadísz, akár, mint a lakás dekorációs eleme. Ha az utcán tíz embert megkérdeznénk, hogy mi a legnépszerűbb karácsonyi jelképünk, és karácsonyfadíszünk, legalább nyolc ember a csillagot jelölné meg. A karácsonyfa díszítésének fontos rituáléja, mikor a csillag felkerül a fenyő csúcsára.

A csillag jelképezheti a betlehemi bölcseket irányító csillagot is, amely elvezette őket a Kisded jászlához. A hatágú csillag, a Dávid csillag jelképezheti az anyag és a lélek, a férfi és a nő, a levegő és a föld, a tűz és a víz ellentétének harmóniáját, a két egyenlőszárú háromszög együttese révén. Igazából ki-ki önmaga dönti el, hogy minek tekinti a csillag jelképét, és a köréje fonódó hagyományokat. Egy biztos, mindenki számára a karácsonyt, a szeretet ünnepét jelképezi.

Ezen felül a reklámszakma is jótékonyan kihasználhatja a karácsonyi forgatagba illő jelképet. A reklámajándék megválasztásával mindig jó valamilyen társadalmi eseményhez, ünnephez, vagy az embereket foglalkoztató aktualitáshoz igazodni. A kettő párosítása adja azt a „löketet”, ami vásárlásra, vagy egy szolgáltatás igénybevételére buzdíthat.

S, hogy milyen reklámajándékká lehet a csillagot átlényegíteni?

A már említett karácsonyfadísz mellett, otthoni dekorációs elemként, könyvjelzőként, hűtő mágnesként, kulcstartóként, csillag formájú stresszlabdaként, apró díszekként lehet tovább ajándékozni. Az emblémázási módok a reklámajándék anyaga szerint változhatnak, ehhez különböző technikák léteznek.

Az 1001reklámajándék.hu oldalon számos csillag formájú dekorációs elemek között válogathat. Ideális lehet, ha olcsón diszkrét és dekoratív reklámajándékot keres.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr33402341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása