Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2011.11.21. 22:40 Lonkai Erika

Karácsonyi kellékek a reklámajándékozás fényében - A rénszarvas

Címkék: karácsony mikulás kellékek reklámajándék

A rénszarvas képe közvetlenül a Mikulás legendájához tartozik, s bár előző bejegyzéseim egyikében írtam a Mikulás legendájáról, az akkor még távol állt a repülő rénszarvas húzta piros szánkótól. A Mikulás legendáját ott hagytuk abba, hogy Miklós püspök neve napján, ami december 6-ára esett, megajándékozta a gyerekeket.

Innen szárnyal gyakorlatilag tovább a legenda.

Akkor, lássuk a medvét…vagyis a Mikulást és a rénszarvasokat! :-)

A magyar néphagyomány szerint is december 5. éjjel, pontosabban december 6. hajnalán, a Mikulás ajándékot visz azoknak a gyerekeknek, akik az elmúlt évben jól viselkedtek. A 20. század hajnalán, a modern nyugaton egyre gyakrabban használták a Télapó kifejezést a Mikulás szinonimájaként, feltételezések szerint a kifejezés már a két világháború között is használatos volt.

Majd a globalizáció, és a szekularizálódás hatására az az elképzelés, hogy a Mikulás a mennyben él, és onnan figyeli a gyerekeket teljesen megváltozott. Az öntudatos fogyasztói társadalom nézetváltozást követelt. A Mikulásnak országonként más-más neve és alakja lett, a helyi igényeknek, és társadalmi szokásoknak megfelelően. A mai modern nézett szerint a Mikulás Lappföldön él, szánját pedig rénszarvasok húzzák, s a néphagyomány szerinti segítők, az angyalok, vagy a krampuszok lassan elmaradnak mellőle. A Télapó és rénszarvasai, főként az Egyesült Államokban mára már összemosódott a karácsonnyal.

S, hogy mennyire tudja a reklámszakma hasznosítani a jóságos fehér szakállú piros ruhás Télapót, és szánhúzó rénszarvasait?

Gondoljunk, csak a Coca-Cola pufók, pirospozsgás, mindig mosolygós Télapójára, akinek rénszarvasai még a világmárka kamion karavánját is leelőzik! Ha egy ekkora márka hosszú évek óta képes reklámjaiban kiaknázni a legendát, akkor ön is!

S, hogy csak néhány ötletet soroljunk, milyen formában lehet a rénszarvas figuráját „reklámajándékosítani”.

A Mikulás nap, a karácsony jegyében kiváló szóró ajándék lehet, karácsonyfadíszként, hűtő mágnesként, könyvjelzőként, plüssfiguraként, vagy akár karácsonyi hangulatú bögrére festve. Felnőtteket és gyerekeket egyaránt vásárlásra lehet buzdítani a kedves kis ajándékkal, többek között kellemes hangulatot áraszthat az egyszerűségében lényeget rejtő reklámajándék. Az 1001reklámajándék.hu oldalon, még mindig 30%-os kedvezménnyel válogathat a karácsonyi reklámajándékok között.

Még van időnk emblémázni, le ne késsen róla!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr43402251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása