Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2012.05.03. 10:24 Lonkai Erika

Szabadidő és reklámajándék

Címkék: szabadidő reklámkampány reklámajándék

szabadido.jpgNapok óta 30 fok fölötti a hőmérséklet, aki akarta már beizzította a bringákat, a motorokat, a robogókat, a fürdőruhát, vagy a sátrakat. Az elmúlt hosszú hétvégén egyre több ember vonult ki a szabadba, a strandok is idő előtt kinyitották kapuikat a közönség előtt.

Igazából, mikor az ember szabadidejét tölti hajlamos egy kicsivel többet költeni, hajlamos egy kicsit jobban belemerülni a különféle vásárlási élményekbe, vagy épp olyan dolgokat is megvásárolhat, amire többnyire nincs is szüksége.

Vegyük például a kirándulást, bár fizikailag megterhelő, mégis az elme és a test is felfrissül egy kiadós túrázás után, ilyenkor az emberek is fogékonyabbak egy teljesen új vagy csak egy általuk ismert termék kipróbálására. A szabadidő eltöltésekor, legyen az strandolás, piknikezés, túrázás, sport a társas kapcsolatok is sokkal erősebben alakulnak ki, ezáltal lényegesen nagyobb szellemi befogadóképesség jut minden eddig kipróbálatlan terméknek. Az otthoni, kerti grillsütés, vagy az otthoni kerti tevékenységek szintén ideális megvalósulása a szabadidő tartalmas kiaknázásának.

A szabadidő szezonja tehát elkezdődött, mindenki igyekszik a munka mellett annyi természetben eltöltött, vagy víz partján, strandon, a kertben eltöltött időt szakítani, amennyi csak belefér a nyári hónapokba.

Épp ez lehet a mozgatórugója minden olyan cégnek, amely megerősítő reklámkampányba kezd; a szabadidő kihasználása remek lehetőség. Rengeteg olyan reklámajándék található az 1001 reklámajándék polcain, ami felhasználható.

S mivel idén a nyár szinte egy hónappal korábban érkezett, így itt az ideje a reklámajándékok terén is felkészülni, milyen „csalit” dobjanak be.

A több mint 4000 termékünk garancia arra, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Hogy könnyebb legyen a választás, íme, néhány reklámajándék, a teljesség igénye nélkül, amit különféle technikákkal tudunk emblémázni:

-          kulacsok

-          strandlabda

-          hűtőtáska

-          piknik készlet

-          strandkészletek

-          baseball sapka

-          termosz

-          sportszerek

-          napernyő

-          strandlabda

-          strandtörölköző

Elköltöztünk. Reklámajándék blogunk mostantól a http://www.1001reklamajandek.hu/blog címen érhető el.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr804484754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása