Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2012.05.10. 13:06 Lonkai Erika

Papírtáska – a környezet tudatos óvása

Címkék: műanyag környezetbarát reklámajándék papírtáska

2382510244_5fb84b6972.jpgHa belegondolunk, lassan annyi szemét tornyosul a fejünk fölé, hogy már szinte lábujjhegyre kell állnunk, hogy ki lássunk mögüle. Lehet, hogy kicsit eltúlzott a hasonlatom, de mégis azon az elven vagyok, hogy amennyire csak lehet, tegyünk környezetünk tisztaságáért, tegyünk azért, hogy még egy darabig nyugodtan élvezhessük Földünk minden előnyét. Tudom, ez most egy kicsit utópisztikusan hangzott, de ha tagadjuk, ha nem ez az igazság. Nincs visszataszítóbb számomra, mint a sok mű dolog. Mit értek ez alatt? Elég sok műanyagot nyom le a torkunkon a modern 21. századi gazdasága és saját társadalmunk is. Kezdve a tartósítószereken át, az ízesítőszerekig, vagy a közvetlen környezetünkben megtalálható műanyag használati tárgyakig.

Meg lehet ezek az eszközök mind-mind kényelmünket, komfortunkat szolgálják legjobb esetben, mégis azt kell mondanom, ez már kicsit túlbuzgóság, és lassan megálljt kellene parancsolnunk ennek az „el műanyagosodásnak.”

Mit tehet Ön vagy én, a társadalom minden kényelmét élvező ember?

El nem gondolnánk mennyi mindent! Akár magánemberként, akár cégvezetőként is. S itt most elsősorban utóbbira térnék ki, hisz magánemberként szabad akaratunk szerint meg tudjuk válogatni, hogy mi az, amit megvásárolunk, mi az, amit elfogyasztunk, s azt is, hogy a megvásárolt termékeket miben visszük haza: műanyag szatyorban vagy papírtáskában.

Cégvezetőként pedig felelősségünk olyan döntést hozni, amivel sok esetben hozzájárulhatunk a környezet tisztaságához. Ajánlhatunk vásárlóinknak, partnereinknek olyan alternatív, környezetbarát megoldásokat, amivel környezetünket mentesíthetjük egy újabb szeméthegytől. Választhatunk reklámajándéknak, marketingkampányunkhoz papírtáskát. Egyszerű, és mégis környezetbarát, hisz tudjuk a nejlon lebomlási ideje akár 300 év is lehet, ezzel szemben a papír 2-5 hónap alatt lebomlik, és újrafelhasználása is sokkal előnyösebb.

Ezzel természetesen nem akarok meggyőzni senkit sem, de sokat lendíthet a reklámkampányon, ha a reklámajándék valami pluszt is hordoz önmagában; jelen esetben a környezetbarát életmódra hívja fel a figyelmet.

Elköltöztünk. Reklámajándék blogunk mostantól a http://www.1001reklamajandek.hu/blog címen érhető el.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr34498160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása