Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2012.05.31. 13:07 Lonkai Erika

Hol nyaralunk 2012-ben?

Címkék: turizmus utazás nyaralás reklámajándék

bemutatkozik-magyarorszag-hungaro-guide-2009.jpgNemrég felmérést végeztek, idén hova is utaznak a magyarok. A tomboló gazdasági válság, a továbbra is 300 fölött ólálkodó forint, a naponta emelkedő benzin és gázolaj árak, a dráguló járulékok, mind-mind eleve megpecsételik a magyarok nyaralási „hajlandóságát.”

A Magyar Turizmus Zrt. szerint a magyaroknak csupán egyharmada fog elutazni május és szeptember között. Így nagy a valószínűsége, hogy belföldön töltjük szabadságunkat, sőt azok, akik külföldre mennek, ők sem távolodnak el az országtól, csupán valamelyik szomszédos tagállamban töltik megérdemelt nyaralásukat.

Ez a legtöbb híradásban végtelenül negatív felhanggal került be, hogy a megkérdezett magyar lakosok csak belföldön fognak utazni, és összességében elhanyagolható azoknak a száma, akik külföldi nyaralást terveznek. Ők is leginkább az ország középső részéből és a nagyobb városban élők, mint például Budapest.

Szerintem ennek éppen örülni kellene! Lehet, hogy a kényszer szülte, de akkor is az, hogy sokkal többen utaznak belföldön a hazai turizmusra igenis jó hatással kell legyen. Ebben hinnünk kell, ha ebben nem hiszünk, akkor nem tudunk túllépni sem ezen a nagy magyar sírhatnékon.

A hír hallatán végig futott az agyamon, ha itthon költi a pénzt a lakosság háromnegyede az mind a szolgáltató cégeknek, mind a kereskedelemben, turizmusban tevékenykedő cégeknek a hasznára lesz.

Utazási irodák, szállodák, éttermek, wellness-fürdők, apartman házak, a falu turizmus helyzete fellendülhet, sőt, egy egészséges versenyhelyzetet is teremthet, ha megnövekszik a forgalom.

Erre még rá is lehet tenni egy lapáttal, ha a közeljövőben megnövekvő forgalomra felkészülve, figyelmes reklámajándékkal köszöntik a vendégeket vagy köszönik meg a vendégeknek, hogy igénybe vették a szolgáltatásukat.

S, hogy melyek lehetnek ezek a reklámajándékok?

Törölközők, strandtermékek, strandlabdák, baseball sapkák, pólók, irodaszerek, kulcstartók stb. és innen csak a képzelet szab határt, mi az, amit vállalkozásunk népszerűsítésére felhasználhatunk.

Elköltöztünk. Reklámajándék blogunk mostantól a http://www.1001reklamajandek.hu/blog címen érhető el.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr94556122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása