Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2012.07.31. 10:36 Lonkai Erika

Reklámajándék tippek kánikulára

Címkék: reklámajándék szóróajándék nyári reklámajándék

Tools.jpgAkárhogy is nézzük, bizony a kánikulai forróságban komoly fejtörést okozhat milyen reklámajándékot, szóróajándékot válasszunk. A nyárnak meg vannak a tipikus reklámajándékai, mint a strandkellékek, a póló, a baseball sapka, a lufi vagy a szilikon karkötő.

Vajon feltétlen ragaszkodnia kell az évszakhoz egy barkácsszerszámokkal foglalkozó üzletnek, ha reklámajándékozással szeretné meghálálni vevőinek a hűséget?

Maradva a barkácsszerszám példájánál, tudjuk, hogy a barkácsolás tipikusan a nyári szezonra tehető foglalatosság, ekkor jó esetben megnőhet a szerszámokkal foglalkozó üzletek forgalma, és kifejezetten további vevőgeneráló lépés lehet a reklámajándékok bevetése.

De mi lehet ebben az esetben a helyesen kiválasztott reklámajándék?

Kifejezetten a nyári évszakhoz kell kötni vagy az üzlet profiljához leginkább?

Nagyon nehéz a helyes választ megadni, hisz a kreativitás olyan szélsőségesen különleges megoldásokat szülhet, ami sok esetben első ránézésre, avatatlan szemnek visszásként is hathat. De kétségtelen, hogy egy barkácsüzlethez sokkal inkább illik egy multifunkciós csavarhúzó vagy egy mérőszalag, egy baseball sapka reklámajándék, mint egy stresszlabda vagy logózott lufi.

A tipikusan nyári foglakozások, hobbik bátran összemoshatók a nyári reklámajándékokkal: a pólóval, baseball sapkával, vagy épp a kifejezetten strandolós reklámajándékokkal, a strandkellékekkel is azonosíthatók.

Sőt, a kifejezetten az évszakhoz illő reklámajándékokkal még jobban el tudjuk mondani a vevőnek, a megrendelőnek, mennyire hálásak vagyunk, hogy nálunk vásárolt, tőlünk rendelte meg azt a bizonyos szolgáltatást, terméket.

S, a nyár, a meleg, a kánikula, a pihenés, a szabadságolás valahogy mindig is kifejező hatású, ha arról van szó, hogy meg kell alapozni a következő szezon forgalmát.

Annak ellenére, hogy a vevőszerzés, a reklámozás egy összetett és bonyolult fogalom, még mindig érdemes egyik pillérét a reklámajándékokra alapozni.

Elköltöztünk. Reklámajándék blogunk mostantól a http://www.1001reklamajandek.hu/blog címen érhető el.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr674679984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása