Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2012.08.22. 08:54 Lonkai Erika

Iskolakezdés!

Címkék: tanszer iskolakezdés reklámajándék

School-Supplies.jpgAz iskolakezdés minden évben megtépázza a pénztárcákat azon felül, hogy valamiféle büszkeség is dagasztja a szülők mellét, ha csemetéik egyik osztályból a másikba lépnek át, vagy pedig most lépi át első alkalommal az iskola kapuját.

Idén az iskolakezdés talán drágábbnak volt mondható, mint az elmúlt években, de itt is meg lehet figyelni különféle fokozatokat.

Azok, akik már nyáron elkezdték beszerezni a tanévkezdéshez szükséges felszereléseket, most a hirtelen ránk köszönő iskolakezdés előtt már sokkal kevesebbet költenek. Egyre tudatosabban is vásárolnak azok, akik szorgos hangya módjára a nyáron megkezdték összeszedni a tanszereket. Alaposan utánanéztek interneten mind az áraknak, mind a termékeknek.

Akik maradtak a hagyományos bolti vásárlásnál ők is előbb az interneten tájékozódtak az árak után, akik internetről rendelték meg a szükséges felszereléseket szintén kutatómunkával kezdték a vásárlást.

Körülbelül 50-50 százalék azoknak az aránya, akik a minőségre és az árra is figyeltek, míg tavaly magas számban helyezték a hangsúlyt leginkább a minőségre, idén már ugyan annyian ár alapján döntöttek.

Ez leginkább az inflációnak, és a még mindig stagnáló globális anyagi helyzetnek köszönhető, így az árukereső.hu legfrissebb kutatása szerint átlagosan 26.900 forint szánnak a szülők a tanszerek beszerzésére.

Érdekes jelenség viszont, hogy míg fele-fele arányban az árat részesítik előnyben a szülők mennyire kitolódik azon életkor, amikor a gyerek megkapja első mobiltelefonját, míg tavaly 12 éves kor volt egy hasonló felmérés eredménye, idén ez egy évet csökkent. Míg az első számítógépet átlagosan 10 éves korban kapják meg, az iskolakezdést 10 szülőből 2 számítógép vagy laptop vásárlásával köti össze.

Kíváncsi lennék egy olyan felmérésre is, hogy a tanszereket, iskolakezdéshez szükséges felszereléseket, számítástechnikai kellékeket árusító kereskedelmi egységek milyen reklámajándékkal lepik meg a nagyobb összeget ott hagyó vásárlóikat?

Elköltöztünk. Reklámajándék blogunk mostantól a http://www.1001reklamajandek.hu/blog címen érhető el.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr194722862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása