Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2014.04.22. 10:24 Lonkai Erika

Bögre, mint reklámajándék?

Címkék: bögre ajándék reklámajándék

kupos bögre.jpgA reklámajándékok mindig is nagy népszerűségnek örvendtek az ügyfelek és az érdeklődők köreiben. Segítségükkel hatékonyan reklámozhatjuk cégünket, újonnan indult vállalkozásunkat, vagy mozgalmunkat. Egy ötletes reklámajándék sokat lendíthet cégünk hírnevének növelésén és terjesztésén. A jó ajándék nem csak egyszer, hanem többször is használható, valamint hétköznapi célokra kiválóan alkalmas. Nos, a bögre az egyik legkiválóbb reklámajándék hétköznapi célokra.

Mint említettük, az ajándék célja, hogy folyamatosan emlékeztesse ügyfelünket cégünkre. Egy bögre segítségével ez könnyedén megtehető, hiszen az ügyfél abból fogyaszthatja reggeli kávéját vagy üdítőit. A bögre kiválóan használható otthon a háztartásban és munkában is. Egy nyugodt kávészünetben kiváló szerepet tölt be. A bögrék tömeges elkészítése és rendelése nem kerül túl sokba, és a matricázó vagy emblémázó cég költségei az egyetlen, amit meg kell fizetnünk még. Ha tehetjük, színezzük is ki a bögrét, ne legyen csak fehér, hiszen így izgalmasabb a megjelenése is. A bögrére több módszerrel is fel lehet vinni a kívánt logót, emblémát vagy szöveget, mint például matrica formájában ragasztva vagy festékkel ráfestve és ráégetve. A szövegeket a bögre több különböző részén is elhelyezhetjük.

Lehet az oldalán, vagy akár az alján is, bár tanácsosabb az oldalára tenni. A szöveg felvitelének időtartama és költsége a kiválasztott eljárástól függ, azonban a végeredmény megéri a költségeket. Egy céges nyílt nap alkalmával tömegesen vihetjük az elkészült bögréket és ajándékozhatjuk őket leendő ügyfeleinknek. Ne feledjük, adni jobb, mint kapni és erre a partnereink is emlékezni fognak hosszú távon, amikor a reggeli kávéjukat fogyasztják a mi bögréinkből. Az ajándékozás egy remek lehetőség, hogy megmutassuk, milyen emberek is vagyunk, és ezzel tükrözzük cégünk mivoltát is.

A hosszú távú kapcsolatoknál rendkívül fontos az első benyomás, ami egy jó reklámajándék segítségével a lehető legjobb lesz. A bögre kiváló választás, hiszen egy hétköznapi tárgynak számít, amely nap, mint nap használható, pont, mint egy póló vagy egy sapka. Egy céges nap alkalmával ne hagyjuk otthon reklámajándékainkat, amelyekkel boldog perceket szerezhetünk ügyfeleinknek. Bögre kínálatunkért kattintson!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr336045567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása