Cégünkről

Reklámajándék forgalmazás és emblémázás - termékeink közül ön választ, mi igény estén emblémázzuk. A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét. Reklámtoll, kulcstartó, esőkabát, bögre, óra, toll és írószer, irodai reklámtárgy, táska, szerszám, világítás, névjegytartó, textil és karácsonyi termékek.

Reklámajándék blog - reklámajándék

Lonkai Erika vagyok, az 1001 Reklámajándék vezetője. Hosszú évek alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam a reklámajándékok világában. Ezen a blogon ezt a tudást és tapasztalatot osztom meg mindenkivel.

Ajánlatunkból

karácsonyi reklámajándék katalógus

Facebook

Utolsó kommentek

Céges reklámajándék készítésről, a reklámajándékozás rejtelmeiről első kézből

2017.11.02. 13:24 Gr3nTs

Minőségi reklámajándékok, elérhető áron!

Napjaink sikeres vállalkozói nagyon jól tudják, hogy néha nem feltétlenül kell vagyonokat költeni a klasszikus értelembe vett reklámozási módszerekre, hiszen léteznek ennél sokkal költséghatékonyabb, sőt, esetenként akár hatékonyabb lehetőségek is. Erre kínálunk kitűnő alkalmat mi, az 1001 reklámajándék honlapján, hiszen az általunk emblémázott és megszemélyesített tárgyak, illetve céges ajándékok már számtalanszor bizonyították sikerességüket.

Cégünk jó pár éve igazi szakértelemmel bír a logósított ajándéktárgyak gyártása terén, többek közt szita-, transzfer- és tamponnyomással, illetve matricázás és gravírozás által is személyesebbé varázsoljuk a kiválasztott tárgyakat, nem beszélve arról, hogy rendkívüli termékpalettánkon a legváltozatosabb és legsokoldalúbb eszközök, kiegészítők, ruhaneműk és készülékek emblémázása közül válogathatnak az érdeklődők. Így a jól bevált és igen népszerű bögrék, golyóstollak, kulcstartók és szilikon karkötők mellett, többek közt olyan egyedi tárgyak logósítását és feliratozását is biztosítani tudjuk, amilyenek például a különböző biciklis felszerelések.

A legváltozatosabb elektronikai kiegészítők, az igazán sokoldalú irodai tartozékok, a gyakran alkalmazott szerszám típusok, a leghasznosabb utazási kellékek, vagy éppen a leginkább variábilis texti ruhaneműk és használati tárgyak – és ezzel még közel sem soroltuk fel a teljes készletet!

Mindegy, hogy Önnek mire van szüksége, az sem mérvadó, hogy mekkora mennyiségben kívánja legyártatni az adott ajándékot, mi garantáltan megtaláljuk a gyors és szakszerű megoldást. Általunk nem csak különlegessé és figyelemfelkeltővé teheti vállalkozását, hanem egyszersmind emlékezetessé is válhat, hiszen egy-egy jól megválasztott emblémázott ajándéktárggyal valóban kitűnhet a tömegből. Az ilyen és ehhez hasonló profi ötleteket ezentúl saját online hírfolyamunkon kaphatja meg, ezen blog pedig megmarad továbbra is, hátha az itt lévő tartalmak segítenek ötletekkel továbbra is mindenkit..

Közeledvén a karácsonyi időszakhoz, néhány igen különleges karácsonyi ajánlattal és akcióval is várjuk az érdeklődőket, így ha Ön is egy megszemélyesített és szimpatikus, de ugyanakkor hasznos és szembeötlő eszközzel szeretne kedveskedni kollégáinak és üzleti partnereinek, akkor lapozza fel bátran katalógusunkat!

Szólj hozzá!

2015.10.09. 13:15 Lonkai Erika

Tudta, hogy mindenki szeret ajándékot kapni?

Címkék: marketing ajándék reklámajándék

Nem szeretnék "paulocoelho" magasságokba törni, de van az az elcsépelt mondás, miszerint adni jobb, mint kapni. Ezt manapság nagyon sokan elfelejtik a konkurencia által hajtott, végletekig fokozott piaci versenyben.

Holott minden kis -és középvállalkozásnak, minden multinak, minden szolgáltatásban, kereskedelemben tevékenykedő cégnek egy végletekig egyszerű, alacsony költségvetésből kihozható, közvetett profit növelő eszköz van a kezében, ez pedig nem más, mint a direkt marketing egyik, olykor elhanyagolt "terméke": a reklámajándék.

nyakpantok.png

Végtelenül egyszerű használni ezt az eszközt.

Ha szétnézünk a világban, akár sokszínű fővárosunkban, akár a legkisebb faluban, egy közös pontot találunk mindenütt. Az emberek sírnak. Többek között azon, mennyire szívtelen világban élünk, mennyire nem tudjuk a kimondani a bűvös 4 szót: bocsáss meg, szeretlek, kérem, köszönöm!

Szólj hozzá!

2014.11.27. 09:56 Lonkai Erika

Karácsonyi reklámajándék - vicceset vagy meghatót?

Címkék: ünnepek karácsony ajándék reklámajándék

banner7.jpgAz ünnepek közeledtével mindenki egyre izgatottabb és boldogabb lesz. A karácsony az év talán legjobban várt időszaka. Ilyenkor mindenki kicsit kikapcsolódhat, együtt lehet a családdal és rég nem látott rokonokkal. Fontos, hogy kihasználjuk az ilyen alkalmakat. Az embernek azonban szoros értelemben nem csak egy, a vér szerinti családja van. Ott van a munkahelyi közösség, aminek szerves része lett az évek alatt.

Érdemes minden évben készülni valami aprósággal munkatársaink számára is, amellyel elmélyíthetjük céges kapcsolatainkat. Főnökként természetesen sokat agyalhatunk azon, hogy munkatársaink milyen ajándékot kapjanak. Valami humorosat, esetleg valami szívhez szólót és meghatót? Nos, a válasz nem mindig egyszerű és nagyrészt ízlés kérdése. A karácsony, mint ünnep sok mindenről szól.

Szólj hozzá!

2014.11.24. 10:16 Lonkai Erika

Karácsonyi szimbólumok - reklám szempontból is lényeges

Címkék: reklám karácsony

desszert1.jpgAz ünnepek közeledtével egyre fontosabbá válik a készülődés és a megfelelő ajándékok kiválasztása. Az ajándékozás része az ünnepi hangulatnak és talán minden évben a legjobban várt esemény, főleg a gyerekek szemében. A karácsony megannyi dolgot jelent az emberek számára.

A legfőbb persze az együttlét. Jó újra látni a távoli rokonokat és megbeszélni az elmúlt év történéseit. A karácsonynak sok szimbóluma van. Olyan dolgok, amelyeket főleg ehhez az ünnephez vonatkoztatunk. Ilyen például a fenyőfa, a fadísz, szaloncukor, stb. A lista igen hosszú.

Szólj hozzá!

2014.11.24. 10:15 Lonkai Erika

Hangulatos ünnepi reklámajándékok

Címkék: ajándékok reklámajándék reklámajándékok

banner6.jpgAz ünnepek közeledtével mindenkinek az ajándékokon jár a feje. Ez nem meglepő, hiszen az ajándékozás szerves része emberi mivoltunknak és karácsony idején felerősödnek ezek a gondolatok. Az ünnepek összehozzák a családot, ismerősöket és munkatársakat egyaránt. Éppen ezért olyan ajándékra van szükség, amely mindenkinek megfelelő. Fontos, hogy hangulatos reklámajándékkal kedveskedjünk, amelynek megfelelő beállítottsága van. A reklámajándékok készítésénél fontos, hogy egyedi legyen a végtermék, hiszen így tehetjük a legszemélyesebbé az ajándékot.

Erre természetesen sok lehetőségünk van, éppen ezért óvakodjunk a sablonoktól és a sémás ajándékoktól, melyet tömegszámra vesznek az emberek, akik könnyen el akarják intézni az ajándékozást.

Szólj hozzá!

2014.10.29. 11:25 Lonkai Erika

Trendi reklámjándék, van ilyen?

Címkék: ajándék reklámajándék

banner9.jpgRengeteg különböző reklámajándék közül válogathatunk manapság. Az ötletes és egyedi ajándékok tárháza szinte végtelen és biztos, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelőt. A reklámajándékoknál az egyediség elsődleges szempont, így fontos, hogy jól válasszuk meg a tárgyat és a saját ötleteinkkel formáljuk azt olyanná, ami az ajándékozott fél számára jelentéssel bír majd.

A mai világban a trendiség és a korral való haladás elengedhetetlen. A szokások sokszor havonta változnak, így fontos, hogy a reklámjándékok is naprakészek legyenek. Sok cégnek rendkívül fontos, hogy minden korosztályhoz és társadalmi réteghez eljusson a mondandójuk, ezért a reklámajándékoknak marketing szempontból hatékonyaknak kell lenniük.

Szólj hozzá!

2014.10.16. 13:51 Lonkai Erika

A legrosszabb karácsonyi ajándék

Címkék: karácsonyi ajándék reklámajándék

christmas.jpgIsmét közeleg a karácsony és sok helyen elgondolkoznak az emberek, hogy milyen ajándékot is vegyenek szeretteiknek és munkatársaiknak. A karácsony az adományozásról szól és a jobb adni, mint kapni szellemiségről, így fontos, hogy egyedi és jó ajándékokat válasszunk az ajándékozott felek számára. Minden évben sokan vannak, akik a sablonokra hagyatkoznak, és nem fektetnek egy kis energiát egyedi ajándékok találására, készítésébe. Ez céges keretek között is sokszor így működik.

Az ajándékozás igen népszerű cégeken belül is manapság, ezért fontos, hogy munkatársainkat is olyan ajándékokkal lepjük meg, amelyeket szeretteinknek is szívesen odaadnánk. Karácsonyi céges ajándéknak olyan ajándékokat érdemes választani, amivel érzelmeket lehet kiváltani a másik félből vagy az ajándék mellé egy kísérő kártyát írni, ami az átadott ajándékhoz fűzött gondolataidat tartalmazza.

Szólj hozzá!

2014.10.03. 09:47 Lonkai Erika

Extrém karácsonyi ajándék?

Címkék: ajándék karácsonyi ajándék reklámajándék

6403407821_82d379ac20_m.jpgLassan, de biztosan közelegnek az ünnepek és sok ember már gondolkozik azon, hogy milyen ajándékot vegyen munkatársainak és szeretteinek. A választás nem mindig egyszerű, hiszen a lehető legtöbbet szeretnénk kihozni ajándékunkból és a legjobb, ha az ötletes és egyedi. Senki sem szereti a sablonos ajándékokat, hiszen azok nem hordoznak jelentést és alkalmatlanok speciális személyek számára. A modern tudomány már olyan szinten van, hogy elképzelhetetlen dolgok is lehetségesek. Egy igazi robotot vihetünk haza, ajándékozhatunk alkalmazottainknak, kollégáinknak Jibo személyében!

Szólj hozzá!

2014.09.24. 10:38 Lonkai Erika

Karácsonyi reklámajándék katalógus

Címkék: karácsony reklámajándék

karacsonyi-ajanlatok.jpgAz ünnepek közeledtével elkezdhetünk azon gondolkozni, hogy milyen ajándékokkal lepjük meg szeretteinket és munkatársainkat, valamint közeli ismerőseinket. Sok ember a sablonokra hagyatkozik és a legnépszerűbb, azonban sok esetben lejárt és unalmas ajándékokat veszi a munkatársainak vagy ismerőseinek. Válasszunk minél előbb karácsonyi ajándékot, hiszen a készletek nem végesek és érdekünk, hogy a legjobb ajándékokkal lepjük meg közeli hozzátartozóinkat és munkatársainkat.

Fontos, hogy nyitottabbak legyünk és egyedi ajándékokat válasszunk. Érdemes belenéznünk a karácsonyi katalógusba, amelyben rengeteg érdekes és ötletes reklámajándék található.

Szólj hozzá!

2014.09.24. 10:33 Lonkai Erika

A karácsony már az ajtóban - eljött a reklámajándékok ideje

Címkék: karácsony reklámajándék

showimg_5.jpgJavában tombol az ősz és nem is hinnénk, milyen közel vannak már az ünnepek. Az emberek számára talán a legfontosabb ünnep a karácsony. Ilyenkor a család kerül előtérbe és lehetőségünk van egy kis időt tölteni szeretteinkkel, valamint megajándékozni gyerekeinket.

A család persze nem csupán az otthoni közösségre értendő. Életünkben több családnak is részei vagyunk. A munkahelyünkön is egy nagy családot alkotunk, ezért fontos, hogy munkatársainkat is meglepjük valami kedves ajándékkal. A mi cégünk és a társcégek sok esetben egy család részei, ahol cégek között is tartanak kapcsolatot a munkatársak. Céges karácsonyi ajándék ötletek itt elérhetőek!

Szólj hozzá!

2014.09.09. 11:18 Lonkai Erika

Nyár végi wellness ajándékok

Címkék: ajándék wellness ajándékok reklámajándék

showimg_4.jpgA nyarat sok ember azzal tölti, hogy szabadságot vesz ki és elmegy nyaralni, esetleg magával viszi az egész családot egy többhetes kikapcsolódásra külföldre, vagy csak a Balatonhoz. Ezek a tevékenységek szerves részei életünknek és sok ember számára az év fénypontja, hiszen eltölthet egy kellemes és hosszú időtartamot szeretteivel.

A nyár azonban nem tart örökké és augusztus vége felé már nem mindig szokott jó idő lenni. Most sokan elszomorodnának, azonban van megoldás, hogy visszahozzuk a fürdőzést és a kikapcsolódást életünkbe az év bármely szakaszában.

Szólj hozzá!

2014.08.29. 14:06 Lonkai Erika

Reklámajándékok az iskolakezdés alkalmából

Címkék: iskolakezdés reklámajándék

19765_jegyzetfuzetek.jpgEgy reklámajándék sikeressége a legtöbb esetben a jó ötleten és a megfelelő célközönségen alapul. Persze a legfontosabb az, hogy tárgyaink a lehető legszélesebb korosztálycsoportnak feleljen meg, azonban előfordul, hogy egy adott korosztály megcélzása nagyobb sikerekhez vezethet. Vegyük például a fiatalokat. Itt az iskolakezdés és számos dolgot be kell szerezni a gyerekeknek.

A szülők pénztárcája néha nehezen viseli ezt, így érdemes elgondolkodnunk azon, hogy valamilyen ötletes reklámajándékkal segítsük őket. Így mindenki nyer, hiszen mi is reklámozzuk cégünket és a szülőknek is annál kevesebbet kell kiadniuk az iskolakezdéskor.

Szólj hozzá!

2014.08.15. 12:35 Lonkai Erika

Az esernyő emblémázás nagyító alatt

Címkék: esernyő reklámtárgy reklámajándék

61401_esernyo2.jpgEgy jó reklámajándék elkészítése nem mindig csak arról szól, hogy fogunk egy haszontalan tárgyat, rátesszük cégünk logóját majd azt adjuk át ügyfeleinknek és az érdeklődőknek. Az ilyen gesztusok nem képviselnek túl sok mindent és a tárgy sem kerül le nagy valószínűséggel soha többé a polcról.

A jó reklámtárgy elkészítésének első lépése maga a tárgy kiválasztása. Jelen esetben ez egy esernyő. Fontos, hogy az ajándékunk hétköznapi tárgy legyen, hiszen ezeket a partnereink később is használhatják majd és mindig emlékezni fognak arra, hogy milyen hasznos tárgyat is kaptak tőlünk. Az esernyő kiváló választás a nyári időszakokban is, hiszen nem ritkák a nyári záporok, főleg az idei évben.

Szólj hozzá!

2014.08.06. 12:09 Lonkai Erika

Baseball sapka történelem

Címkék: baseball baseball sapka reklámajándék

baseball.sapka.jpgA baseball sapka az egyik legnépszerűbb utcai viselet a mai világban. Megannyi alkalommal láthatunk embereket, amint az utcán ezt a fejfedőt hordják. A sapkának sok éves történelme van és az évek múlásával egyre és egyre népszerűbb lett az emberek számára. A XIX. században az első baseballsapkákat a nap ellen találták ki és ezek még szalmából készültek.

Manapság különböző anyagokból és a kivitelezésben kaphatóak és az igen kedvelt reklámtermékké is váltak. Nagyon sok esetben baseball sapkákat adnak reklámajándék gyanánt, hiszen jól használható a mindennapokban és igen népszerű, elfogadott a viselete. Szinte bármilyen logó vagy szöveg felnyomható rá az erre szakosodott nyomási technikák egyikével.

Szólj hozzá!

2014.07.28. 14:57 Lonkai Erika

TOP 3 gagyi reklámajándék

Címkék: ajándék reklámtárgy reklámajándék

showimg_3.jpgEgy jó reklámajándék elkészítése nem egyszerű feladat. Sok esetben készülnek jobbak és rosszabbak egyaránt. Egy jó reklámajándékot nem mindig az határoz meg, hogy mennyire drága vagy, hogy milyen anyagokból készült. Sok esetben egy kis tárgy is sokkal, több erővel bír, ha megfelelő alkalmakra adjuk azt és hasznosnak is bizonyul a későbbiek során az ügyfél számára. A később a hétköznapokban is használható ajándéktárgyak sokkal jobbak, mint azok, amelyek csak otthon porosodnak, miután a tulajdonos megkapta.

Nézzünk bele a kevésbé jónak bizonyult és kissé gagyi reklámajándékok soraiba. A mai világban már minden bezsúfolható kis helyekre és a kompakt dolgokat előszeretettel vásárolják és használják az emberek.

Szólj hozzá!

2014.07.07. 14:01 Lonkai Erika

Hogyan emblémázzuk a cégvezetőknek szánt ajándékokat?

Címkék: ajándék reklámajándék emblémázás

 13454_karora-belso.jpgMindannyiunknak van otthon legalább 1 olyan tárgya, amit cégektől kapott ajándékba egy nyílt nap vagy kiállítás keretében, esetleg egy konferencián. Ezeket a tárgyakat csak ajándéktárgyakként emlegetjük, hiszen a legtöbb esetben valamilyen vállalkozás vagy cég készíti őket és adja az érdeklődők, valamint a potenciális ügyfelek kezébe.

A tárgyak fő célja, hogy a céget reklámozza, minősítse és örömet szerezzen az ügyfeleknek. A leggyakoribb tárgyak a hétköznapokból már jól ismert darabok, mint például a bögre, toll, sapka, póló és így tovább. Ezeket azért használják reklámajándékként, mert ugyanúgy használhatók a hétköznapi életben és emlékezteti az embereket az adott cégre.

Szólj hozzá!

2014.06.18. 09:49 Lonkai Erika

A dombornyomás előnyei

Címkék: ajándék reklámajándék dombornyomás

showimg_2.jpgA megfelelő reklámajándék elkészítése sokszor gondot szokott okozni az éppen fejlődő cégeknek és vállalkozásoknak, mozgalmaknak. Sokak ott tévesztik el, hogy mindenféle furcsa és puccos tárgyat próbálnak meg reklámtárggyá formálni, ami sok esetben nem jár sikerrel. A hiba az alapötletben keresendő. A legjobb és leghatékonyabb reklámajándékok a legegyszerűbb hétköznapi tárgyakból születnek, mint például a póló, bögre, karkötő, sapka és esernyő vagy a toll.

Ez azért van, mert ezeket a későbbiek során ugyanúgy lehet majd használni és mindig emlékeztetni fogják ügyfelünket cégünkre. Így nem csak a polcon porosodnak majd, mint a megannyi dísztárgy. A tárgyak elkészítésére sok módszer létezik.

Szólj hozzá!

2014.06.16. 09:48 Lonkai Erika

Milyen típusú ajándékot ne adjunk céges vezetőknek?

Címkék: reklámajándék céges ajándák reklámajándékok

75644_ongyujto2.jpgA reklámajándékok sok eseményen, választási kampányok keretében, céges rendezvényeken és kiállításokon előfordulnak. Ezek a kis tárgyak a legtöbbször az adott céget képviselik és valamilyen szlogen, logó vagy kép van rajta.

A leggyakoribb ajándékok a hétköznapi tárgyak és ezek a legsikeresebbek is, hiszen használhatók későbbi napjaink során is. Ilyenek az ernyők, bögrék, pólók, sapkák, stb. Van azonban olyan helyzet, amikor fontosabb és kifinomultabb személyeknek kell ajándékkal kedveskednünk egy céges tárgyalás vagy egyeztetés alkalmával. Ezek azért nem lehetnek akármilyenek!

A reklámajándékokat alapvetően 3 fő csoportba oszthatjuk:

Szólj hozzá!

2014.06.04. 10:17 Lonkai Erika

Tekintsünk be a homokfúvás világába

Címkék: reklámajándék homokfúvás

showimg_1.jpgEgy jó reklámajándék elkészítése nem egyszerű feladat. Mint a hétköznapokban sokszor is láthattuk, a leggyakoribb választások az egyszerű hétköznapi tárgyakra esnek, mint például a póló, toll, bögre, sapka, stb.

E tárgyak azért is kiválóak reklámajándéknak, mert sokszor felhasználhatók miután megkaptuk őket, mivel hétköznapi és mindennapos tárgyak. A bögrékből ihatunk, a tollakkal írhatunk, a pólókat hordhatjuk. Az ajándékokat a különböző logók, képek és emblémák teszik egyedivé, amelyekkel ellátjuk és dekoráljuk őket. Ezeket különböző módszerekkel vihetjük fel a tárgyakra. Használhatunk gravírozást, homokfúvást, ragasztót, festéket is. Rengeteg különböző eljárás létezik és mindegyiknek megvannak az előnyei és a különlegességei. A homokfúvás talán az egyik legérdekesebb az összes közül.

Szólj hozzá!

2014.05.28. 09:27 Lonkai Erika

Ismerkedjünk meg a lézergravírozással!

Címkék: gravírozás reklámajándék lézergravírozás

28916_flaska.jpgA megfelelő reklámajándék elkészítése nem mindig egyszerű feladat. A legnépszerűbbek és a leggyakrabban előforduló ajándékok maguk a jól ismert hétköznapi tárgyak, mint például az esernyő, toll, sapka, póló, bögre. Ezek aztán meg vannak spékelve az adott cég, vállalkozás vagy mozgalom logójával, esetleg egy rövid szlogennel vagy egy képpel. A reklámajándékokat a felnyomtatott/gravírozott témák és képek teszik egyedivé és érdekessé.

A legtöbb ilyen hétköznapi tárgyat fel is használhatjuk a mindennapok során később, ezért is jók, hogy hatékonyan minősítsük velük cégünket. Az elegánsabb is kifinomultabb reklámajándékok elkészítéséhez sok esetben a lézergravírozás technológiáját használják fel.

Szólj hozzá!

2014.05.19. 15:35 Lonkai Erika

Készítsünk reklámajándékokat hímzéssel

Címkék: ajándék hímzés reklámajándék

59484_epack-sapka.jpgEgy jó reklámajándék elkészítése nem mindig egyszerű feladat. Sok esetben azonban az egyszerűbb megoldások és a leghétköznapibb tárgyak szolgálnak alapjául egy jó benyomásnak vállalkozásunk reklámozása során. Gondoljunk csak bele!

Ha olyan tárgyat adunk a leendő és potenciális ügyfeleinknek, amit bármikor használhatnak, akkor ezzel cégünket is minősítjük, hiszen tartós, hasznos és minőségi ajándékot juttattunk érdeklődőink kezeibe. A legnépszerűbb reklámajándékok a leghétköznapibb tárgyak, azaz a póló, sapka, toll, bögre szoktak lenni. Rengeteg módszer létezik, hogy felvigyük a kívánt emblémát, logót vagy szlogent a tárgyra. Az egyik ilyen a hímzés.

Szólj hozzá!

2014.05.13. 11:08 Lonkai Erika

A transzfernyomás előnye a reklámajándékok készítésénél

Címkék: reklámajándék transzfernyomás

90878_baseballsapka.jpgEgy jó reklámajándék elkészítése nem mindig egyszerű feladat. Megfelelő technikákat kell alkalmazni, hogy a lenyomatok és logók minősége a lehető legmagasabb legyen, és sokáig kitartson majd használat közben is. Milyenek is a jó reklámajándékok tehát? Nos, a legkedveltebb választás a hétköznapi tárgyakra esik, mint például a bögre, golyóstoll, sapka vagy a póló, hiszen ezeket remekül lehet használni a mindennapok során és nem csak hasztalan dísztárgyak, mint a legtöbb szuvenír, amit boltokban kaphatunk.

A jó reklámajándék tükrözi cégünk vagy vállalkozásunk mivoltát, és olyan tárgyat vagy eszközt ad az emberek kezébe, amelyet sokáig használhatnak. A nyomási és emblémázási technikák közül az egyik legismertebb és leghatékonyabb a transzfernyomás.

Szólj hozzá!

2014.05.06. 09:24 Lonkai Erika

A tamponnyomás felhasználása a gyakorlatban

Címkék: reklámajándék tamponnyomás

17733_kulcstarto-lampa.jpgA reklámajándékok szerves részei egy sikeres kampánynak vagy mozgalomnak, hiszen hatékonyan tudjuk segítségükkel népszerűsíteni termékeinket és elképzeléseinket. Milyenek is a legjobb reklámajándékok? Nos, a tipikus ajándékok a hétköznapi tárgyak, mint például a pólók, tollak, esernyők, sapkák és a bögrék. Ezek rendkívül könnyen megnyerik az emberek tetszését, hiszen hétköznapi célokra kiválóan használhatók. A reklámajándékokon a legtöbb esetben szerepel valamilyen szlogen, logó, vagy matrica, amely a cégünkhöz vagy mozgalmunkhoz köthető. Ezeket sok esetben az úgynevezett tamponnyomás technológiával viszik fel az adott tárgyra. Legyen szó golyóstollról, bögréről, öngyújtóról, óráról, tokokról, számológépről, kulcstartóról vagy pólóról, a tamponnyomás egyaránt jól használható e tárgyak felületének díszítésére.

Szólj hozzá!

2014.05.05. 09:24 Lonkai Erika

Reklámajándékok készítése szitanyomással

Címkék: ajándék szitanyomás reklámajándék

45697_sapka-polo.jpgA megfelelő reklámajándék elkészítése nem mindig egyszerű feladat. A jó ajándékok kulcsa a legtöbb esetben az, hogy olyan hétköznapi tárgyakat tegyünk érdekessé és megnyerővé, amiket egyaránt használhat az ajándékozott fél későbbi évei során és a cégünket is hatékonyan reklámozhatjuk fele.

A legnépszerűbb reklámajándékok a golyóstoll, póló, bögre és például a sapka. A golyóstoll kortól, függetlenül ideális ajándék, hiszen bármikor használható és hasznos darab, amire a hétköznapokban igen nagy szükség szokott lenni. Az ügyfél nem csak a szerződés aláírásához használhatja, hanem például rejtvényt fejthet vele és jegyzetelhet is. A reklámajándékok elkészítése általában az alapanyagok és tárgyak beszerzéséből, valamint egy speciális eljárás keretében a logó vagy szlogen felviteléből áll. Különböző nyomási eljárásokkal szinte bármilyen képet, szöveget vagy logót feltehetünk a kiválasztott ajándéktárgyunkra.

Szólj hozzá!

2014.04.22. 10:24 Lonkai Erika

Bögre, mint reklámajándék?

Címkék: bögre ajándék reklámajándék

kupos bögre.jpgA reklámajándékok mindig is nagy népszerűségnek örvendtek az ügyfelek és az érdeklődők köreiben. Segítségükkel hatékonyan reklámozhatjuk cégünket, újonnan indult vállalkozásunkat, vagy mozgalmunkat. Egy ötletes reklámajándék sokat lendíthet cégünk hírnevének növelésén és terjesztésén. A jó ajándék nem csak egyszer, hanem többször is használható, valamint hétköznapi célokra kiválóan alkalmas. Nos, a bögre az egyik legkiválóbb reklámajándék hétköznapi célokra.

Mint említettük, az ajándék célja, hogy folyamatosan emlékeztesse ügyfelünket cégünkre. Egy bögre segítségével ez könnyedén megtehető, hiszen az ügyfél abból fogyaszthatja reggeli kávéját vagy üdítőit. A bögre kiválóan használható otthon a háztartásban és munkában is. Egy nyugodt kávészünetben kiváló szerepet tölt be. A bögrék tömeges elkészítése és rendelése nem kerül túl sokba, és a matricázó vagy emblémázó cég költségei az egyetlen, amit meg kell fizetnünk még. Ha tehetjük, színezzük is ki a bögrét, ne legyen csak fehér, hiszen így izgalmasabb a megjelenése is. A bögrére több módszerrel is fel lehet vinni a kívánt logót, emblémát vagy szöveget, mint például matrica formájában ragasztva vagy festékkel ráfestve és ráégetve. A szövegeket a bögre több különböző részén is elhelyezhetjük.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása